Om Oss

Tegel.nu är ett företag sprunget ur byggbranchen. Efter att ha jobbat med många olika produkter i byggbraschen vet vi vad kvalitet är.

Vi använder vår mångåriga erfarenhet från byggbranschen till att tillhandahålla kvalitet till ett bra pris till er.

En byggnads exteriör är dess ansikte utåt. Det är det allmänheten ser. Det är de intrycken allmänheten baserar sina åsikter på. Det handlar inte bara om utseendet. Det handlar om helhetsintrycket. Det yttre ger också fingervisning om interiören. Det kan påverka säkerhetsintrycket och hur tryggt ett område upplevs.

Hos oss hittar du exteriör till dina fastigheter som är både skyddar och är tilltalande.

Företaget

Många år i byggbranschen och många samarbeten med kunder har gett oss insikter om vad som gör kunder nöjda. Vi vet vad kunder will ha och vi vet vad kunder helst undviker. Med den kunskapen som utgångspunkt kan vi leta upp de produkter som vi vet kommer att göra er nöjda. Vi servar hela Sverige med bas i Helsingborg.

Teamet

Tegel.nu startades av hantverkare och byggnadsarbetare. Vi har jobbat på många projekt och vi vet vad som är bra kvalitet, vi vet som funkar och vi vet vad folk gillar. Vi bestämde oss för att använda vår kunskap och erfarenhet till att marknadsföra produkter av hög kvalitet och hög standard.